Защо дебелеем на корем? И как да постигнем отслабване на корема?

Как отслабнем в корема? Първо няколко причини за надебеляването на корем!

Знаете ли, че една от основните причини за увеличаването на обиколката на корема е хормонът на стреса –  кортизол. Той подпомага увеличаването на мастната тъкан около корема. Стресът и негативните емоции ни помагат да трупаме мазнини на корема.

Как да постигнем отслабване на корем?

Едно добро решение е, ако тренирате за отслабване, да го правите вечер след работа или след привършването на активния ден. Физическото натоварване или сауната, а най-точно казано  – изпотяването блокира кортизола (хормона на стреса).

 

 Голямата обиколка на корема може да е от подуване.

Знаете ли, че пушенето преди и/или след хранене подпомага подуването на корема. Никотинът блокира отделянето на стомашен сок, а това води до бавно разграждане на храната и съответно – подуване. Междувременно пием течности или вече се храним втори път… и така пълним тялото си, а намаленото количество стомашен сок не може да се справи с храносмилането.

  Пропускане на хранене

Това не си го причинявайте. Ако не се храните 3 пъти на ден, неминуемо вечер преяждате. Това води до натрупване на мазнини предимно в корема.

 ЛИПСАТА НА МЕСО ВОДИ ДО НАДЕБЕЛЯВАНЕ

Няма ли месо, няма ли протеини в менюто Ви – месо, риба, млечни продукти това влошава метаболизма и бързо натрупвате килограми.

 ЯЖТЕ ХЛЯБ

Избягвайте белия хляб, но хапвайте пълнозърнест. Така регулирате нивата на инсулина, а той от своя страна не допуска надебеляване на корема.

Алкохолът помага да напълнявате

Той е с високо съдържание на калории. Ако имате навик вечер да пийвате по питие, то редуцирайте калориите във вечерята или правете упражнения преди лягане. А най-ефективно е – една приятна разходка след вечерята и вечерното питие, за да изразходите калориите.

ДИЕТИЧНИТЕ ПРОДУКТИ ВИ ПОМАГАТ ДА КАЧИТЕ КИЛОГРАМИ

Те са пълни с химии, изкуствени подсладители, бои и консерванти, които стимулират натрупването на коремни мазнини.

ЯЖТЕ МАЗНИ ХРАНИ

Мазните храни не бива да се пренебрегват напълно. Консумирайте ги разумно и това е достатъчно.

Какво е решението за да постигнете отслабване на корем?

И за да не кажете, че само говорим, без да даваме решение, Ви предлагаме билков чай „Слим“ на Лактеса. Билкова комбинация от 70-те години, разработена от билкари специално за отслабване след раждане. Но, разбира се, чаят действа и на жени, които все още не са станали майки. Действа и на мъже. Действа, защото билките в състава му, със точната дозировка от всяка, ускоряват метаболизма, изичстват токсините и изхвърлят излишните течности от тялото. Това води до правилно функциониране на храносмилателната система и обмяната на веществата, а резултатът е по-малко килограми и сантиметри. Без йо-йо ефект.

Билките са така съчетани по вид и количествено съотношение, че какъвто и да е проблема на наднормените килограми, то тялото Ви ще се повлияе. За удобство и за да е концентрирана формула, чаят се предлага във филтърни пакетчета, които само трябва да залеете с вряла вода. Пие се сутрин, обед и вечер преди хранене. Може да се консумира и студен. Както и да се добавят мед и лимон.

Това е всичко! Ефектът може да бъде видим след 21 ден, но е желателно да направите един пълен курс от поне от 1 до 3 месеца, за да се адаптира тялото към новото си състояние и да се избегне рискът йо-йо ефект. Не забравяйте, че билки се пият поне 3 месеца, за да се натрупат в организма.

Свалянето на килограми за толкова кратък период, разбира се зависи от състоянието на организма, ежедневието и менюто Ви. Няма как да си хапвате торти и чипс по цял ден, да не ставате от стола с часове, да си пийвате по няколко бири или по-силен алкохол и да свалите килограми за 2 седмици.

Препоръчително е да направите пълен курс от 2 месеца. Може да повторите още един месец, ако искате да свалите още килограми и най-вече сантиметри.

About Author /

ЛАКТЕСА е бутикова марка функционален чай за подпомагане на желани процеси: чай за увеличаване и поддържане на кърмата, Чай за отслабване, Чай за детоксикация, Чай за поддържане на имунната система. Потърсете ни във фейсбук страницата https://www.facebook.com/lactessa/ --->>> Купете на промоция още сега https://lactessa.com/promotsii-laktesa

Start typing and press Enter to search