Ускорен курс раждане и грижи за бебето – безплатен

Ускорен практически курс „Раждане и грижи за бебето” 

Записвания на телефон 0879 45 66 14 или лично съобщение на фейсбук страницата на Лактеса https://www.facebook.com/lactessa/
Теми включени в курса:

• Модул раждане: Как да познаем, че раждането започва? – видове контракции и спешни симптоми. Обезболяване по време на раждане – медикаментозно и немедикаментозно. План за раждане.
• Модул грижи за бебето: Къпане, масаж, обличане, смяна на памперс. Основи на кърменето. Първа помощ на бебето и малкото дете при – висока температура, прегряване, задавяне, изгаряне, обезводняване, ухапване от насекоми, токов удар, натравяне.

Запишете се за нашия ускорен практически курс Раждане и грижи за бебето, за да научите най важните за всеки бъдещ родител неща. В рамките на 5 часа без продуктови презентации, с теория и много практика.

раждане
Бебето и майчиния таз – дълъг и сложен път, който ако познаваме, можем да направим раждането по-лесно

В модул раждане ще ви научим как да разпознавате различните видове контракции и кога е време да тръгнете към болницата. Ще поговорим за притеснителните и спешни симптоми, за които всяка бременна трябва да знае, за да може на време да потърси специализирана акушерска помощ. Ще Ви запознаем с различните видове обезболяване по време на раждането и след него. Ще поговорим накратко за нормалното раждане и цезаровото сечение. Ще ви помогнем да напишете план за раждане.

къпане на бебето

В модул грижи за бебето Вие и Вашият партньор ще имате възможност да се обучавате на специализирани макети – бебета и с помощта на нашите акушерки ще ги къпете, обличате, ще сменяте памперси, ще се научите как да действате в спешни ситуации. Всяка бременна ще има възможност да пробва различни позиции за кърмене и ще се научи кога е важно да се обърне към консултант по кърмене.

Ще се радваме ако присъстват и бъдещите татковци, за да можем да подготвим и тях за предстоящите прекрасни събития.
При записване за курса е необходимо да ни кажете Вашето име, телефон за връзка, вероятен термин за раждане и дали предвиждате да дойдете сама или ще бъдете придружена от Вашият партньор, или друг Ваш близък, за да можем да подготвим предварително залата.

 

Провеждане: всеки петък от 10:30 до 16:30ч. Всяка група може да се състои от максимум 10 участника, за да имаме индивидуален подход към всеки и да можем да отговорим на зададените въпроси.

КУРСЪТ Е БЕЗПЛАТЕН!

 

При желание за провеждане на курса през уикенда или в друго време, таксата за участие, с изработка на индивидуална програма за една двойка е 50 лева.

Записвания на телефон 0879 45 66 14 или лично съобщение на фейсбук страницата на Лактеса https://www.facebook.com/lactessa/

1 Comment
  1. […] важно е на такива курсове за бременни да присъства и таткото. Доста мъже смятат, че кърменето […]

Leave A Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Общи условия за ползване на уеб сайта. Сайтът използва "бисквитки". Условия за поверителност. Добре. Прочети още...