Как да увелича кърмата

 Уницеф, Министерство на здравеопазването в България и Световната здравна организация, препоръчват през първите шест месеца бебетата да бъдат хранени само с майчина кърма.

Чай Лактеса ще Ви помогне за безпроблемно кърмене!

Чаят не се произвежда с индустриална търговска цел, а е продукт с кауза – средствата са за организирането и провеждането на безплатни курсове за бъдещи родители на фондация „За майчино и детско здраве“. Поради това Лактеса прави лимитирани серии от чая. Това бутиковото производство поддържа продукта да е произведен с билки в отлично състояние и изключва риск от застояване и остаряване на суровините или чая.

Как да увелича кърмата?

Лесният, бързият, сигурният и безпроблемен начин за увеличаване на кърмата е ЧАЙ ЗА КЪРМЕЩИ МАЙКИ ЛАКТЕСА

Много по-евтино, освен здравословно и ефективно за майката и бебето е да се пие чай за увеличаване и поддържане на кърмата Лактеса, отколкото да се премине към адаптираните млека. Сами може да си направите тази сметка.

Защо фондация „За майчино и детско здраве“, консултанти и педиатри по кърмене препоръчват ЛАКТЕСА?

 1. Български чай, български билки, лично изпитано от консултанти по кърмене. Усилена формула, лесно приготвяне, приятен вкус, действа и студен, което го прави приятна напитка през лятото.
 2. Чай за кърмещи майки Лактеса се произвежда единствено за ФОМАДЕЗ  с цел подпомагане на каузата си бебетата да се кърмят по-дълго, както и осигуряването на средства за провеждането на безплатни курсове и консултации на теми бременност, раждане, кърмене, отглеждане на бебето.
 3. Чай Лактеса не е продукт създаден за бизнес с цел забогатяване. Той има кауза и цел – по здрави деца и майки.
 4.  Чай Лактеса е по-евтиният (освен по-здравословен) вариант за едно семейство, защото адаптираните млека са скъпи, а и често водят след себе си други последствия, които изискват допълнителни разходи.

Чай за кърмещи майки Лактеса

Лактогоният чай  ЛАКТЕСА е специално разработена българска билкова формула за увеличаване и поддържане на кърмата с доказан ефект.  Билковата комбинация е подходяща както при недостиг на кърма, така и за поддържане на количеството и качеството на кърмата.

Чаят е подходящ за ежедневна консумация.  100% органичен чай. Супер концентриран.

Свойства: чай за оптимално количество пълноценна кърма. Препоръчан от педиатри и консултанти по кърмене. Чаят се препоръчва като помощно средство в процес на релактация.

Чай Лактеса  за стимулиране на лактацията  е подходящ за кърмачки, които имат проблеми със щитовидната жлеза, защото не съдържа сминдух!

Лактогонен чай  Лактеса:

Спомага за по-бързото увеличаване и поддържане на количеството кърма през периода на кърмене.

Облекчава храносмилателните проблеми, включително образуване на газове и колики, както за майката така и за бебето.

Осигурява на майката, а чрез кърмата и на бебето, необходими минерали и витамини.

Дозирана рецепта със състав: копър, анасон, резене, ким, жаблек, коприва, мащерка, риган, кориандър

Не съдържа: глутен, сол, захар, млечни продукти, кофеин, не съдържат никакви добавъчни химични вещества

Опаковка: 20 филтърни пакетчета по 1.5 гр.

Тегло нето: 30 гр.

Начин на употреба:

Начална доза :

Първите 4 дни се пие 3 пъти на ден, 20-30 минути преди кърмене, като се запарват по 2 пакетчета чай наведнъж в 250 мл. вряла вода за 8-10 минути.

Поддържаща доза:

3 чаши чай на ден по 1 пакетче чай запарено в 250 мл. вряла вода за 10 минути.

Препоръчителен период за поддържаща доза – 1 месец.

При началната доза 1 кутия стига за 3,5 дни.

Поддържаща доза 1 кутия стига за 7 дни.

Чай Лактеса може да се консумира и студен. Майки споделят, че при консумацията на топъл чай имат по-бърз ефект. Препоръчително и да се пие 15-30 мин. преди кърмене.

Съхранение: Да се съхранява на сухо място, при стайна температура, без пряка слънчева светлина. Да се пази от достъп на малки деца.

Защо да изберете чай за увеличаване на кърма ЛАКТЕСА:

–> Лактогонен чай с марка ЛАКТЕСА е билкова комбинация, която не съдържа никакви добавъчни химични вещества.

–> Използваните билки са внимателно подбрани и дозирани по стара и утвърдена рецепта на билкар. Билковата комбинация и дозиране е с доказано действие и ефективност.

–> Билките са изсушени и пакетирани в обезпрашена среда при най-високи стандарти за хигиена. Спазени са всички условия за запазване на естествените им качества.

–> Билките, използвани в чаят при недостиг на кърма Лактеса, не са подлагани на каквато и да е химична преработка.

–> Комбинацията от билки е съчетана, така че да предоставя комплекс от жизнено необходими витамини и минерали от естествен, природен източник, които подпомагат растежа на бебешкия и детския организъм.

–> Чаят има максимално благотворно въздействие върху организма на бебето и майката.

–> Каузата на ЧАЙ ЗА КЪРМЕЩИ МАЙКИ ЛАКТЕСА е бебета да бъдат кърмени възможно най-дълго време, за да бъдат здрави,  а техните майки щастливи!

–> Билките са отгледани в България.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО: Пълен курс за приемане на чая – 5 опаковки достатъчни за 1 месец.

Няма ограничения в продължителността на приемане на поддържаща доза до 3 чая на ден в случай на необходимост и по 1 чай на ден като приятна напитка с благоприятно въздействие върху храносмилателната система.

Чаят се препоръчва от консултанти по кърмене като подпомагащо средство  в процес на РЕЛАКТАЦИЯ.

Лактеса Плюс е по-силна формула обогатена с добавен сминдух. Чаят е подходящ за всички майки, които нямат проблеми със щитовидната жлеза, но е особено полезен за тези, които не кърмят на поискване или нямат възможност да кърмят на всеки 2 – 3 часа. Също така за майки, които не кърмят/цедят през нощта.

Чая силно стимулира лактацията. Подходящ  е за по-големи проблеми по отношение за количеството кърма, както и за първоначално по-бързо постигане на желаното количество.

Лактеса ПЛЮС е подходящ за кърмещи майки, които са или ще родят секцио – добре еп да имат поне 2 кутии чай за първоначално стимулиране на кърмата.

Лактеса ПЛЮС е изключително полезен чай и в помощ на целият процес на релактация, в случай че сте прекъснали кърменето за известен период и сте решили отново да възвърнете кърмата си.

Лактеса и Лактеса плюс облекчават храносмилателните проблеми, включително образуване на газове и колики, както за майката така и за бебето.

Лактеса плюс е подходящ за поддържане на оптимално количество кърма, когато за денонощието броят на кърменията /цеденето е по-малък.

Дозирана рецепта със състав: копър, анасон, резене, ким, жаблек, коприва, мащерка, риган, кориандър, сминдух. 

Не съдържа: глутен, сол, захар, млечни продукти, кофеин, не съдържат никакви добавъчни химични вещества

Опаковка: 20 филтърни пакетчета по 1.5 гр.

Тегло нето: 30 гр.

Начин на употреба:

Начална доза :

Първите 4 дни се пие 3 пъти на ден, 20-30 минути преди кърмене, като се запарват по 2 пакетчета чай наведнъж в 250 мл. вряла вода за 8-10 минути.

Поддържаща доза:

3 чаши чай на ден по 1 пакетче чай запарено в 250 мл. вряла вода за 10 минути.

Препоръчителен период за поддържаща доза – 1 месец.

При началната доза 1 кутия стига за 3,5 дни.

Поддържаща доза 1 кутия стига за 7 дни.

 1. Симона says

  Чаят е чудесен! 🙂
  Опитах всякакви други алтернативи преди да си го купя, но без ефект. Вече го пия 3 месеца и имам достатъчно кърма.

  1. Чай Лактеса says

   Благодарим, че споделихте мнението си!

 2. Мони says

  Препоръчвам. Имах ефект бързо.

  1. Чай Лактеса says

   Благодарим, че споделихте мнението си!

 3. Стефка says

  Никакъв ефект няма при мен след 3-тия ден по 6 чая. Продължавам курса…

  1. Чай Лактеса says

   Благодарим за обратната връзка. Ефект ще има. Може да се свържете с наш консултант по кърмене, за да потърсите евентуални други причини. За наши клиенти е безплатно. Може да го направите с лично съобщение на фб страницата на Лактеса или на Фондация „За майчино и детско здраве“. Споменете, че пиете чая. https://www.facebook.com/fomadez.org/

 4. Силвана says

  Чаят действа и студен. Поне на мен. Много съм доволна от този факт! Правя сутрин цялата доза за деня и си пия когато се сетя.

  1. ЛАКТЕСА says

   Благодарим за отзивите!

 5. Биляна says

  Благодаря на Лактеса!

  1. ЛАКТЕСА says

   Ние също благодарим!

 6. Бени says

  Мога ли да поръчам по вреве на промоция два пъти? Тоест, две поръчки по 5+1 и да получа 12 чая с една доставка?

  1. ЛАКТЕСА says

   Да, може да поръчате два или колкото искате промоционални пакета 5+1 да бъдат доставени на един адрес.

 7. Рени says

  Малката е на 5 и половина месеца, нямам много кърма от самото начало. Закупик 6, после и 36 кутии чай, т.е пия го поне 3 месеза вече постоянно. За съжаление, количеството на кърмота си е все така недостатъчно малко. Не мога са кажа, ча тодичай сейстна, поне на мен. Правя дозата на обяд и я изпивам до вечерта.

  1. ЛАКТЕСА says

   Моля, оставете истинските си имена, за да Ви открием в поръчките ни с цел да се свърже с Вас наш консултант по кърмене. Защото и двете различни имена, които виждаме в коментара и в имейл адреса Ви явно са псевдоними, тъй като нямаме поръчки направени с такива имена. Консултантите на фондация „За майчино и детско здраве“ ще се свържат с Вас, стига да открием координатите Ви от направена поръчка на чай за увеличаване и поддържане на кърмата Лактеса. Може да станете член и на фейсбук групата на Лактеса, за да споделите опит с други майки, които пият Лактеса.

  2. Диди says

   Много съм доволна от чая! Колко дълго мога да го пия?

   1. ЛАКТЕСА says

    Колкото искате/имате нужда. Единственият риск е хиперлактация, ако увеличите дозата. Ако се случи, спрете чаят за няколко дни, като се наблюдавате.

 8. Анета says

  Това е най-силният чай за увеличаване на кърмата, който съм пила. Подейства ми на втория ден. Много съм доволна. Единственото, което не ми харесва е, че промоциите са само два дни в месеца. Преди бяха всяка сряда.

  1. ЛАКТЕСА says

   Може да станете член на фейсбук групата ни. Там предвиждаме да има извънредни промоции само за членовете.

 9. Мони says

  Действа, препоръчвам.

 10. Петя Попова says

  С близнаци съм! Хип и другите чайчета ми бяха слаби. Но Лактеса ми действа веднага. Много съм доволна и перпоръчвам с две ръце + още шест на бебчетата ми, които са щастливи и доволни. Благодаря на екипа на Лактеса за доброто обслужване и на консултанта по кърмене.

  1. ЛАКТЕСА says

   И ние благодарим, че оставихте отзив.

 11. Габи says

  Кърмата ми потече отново! Не мога да повярвам! Консултирала съм се с тирма различни консултанти по кърмене и нищо! Но още от третия ден лактеса ми помогна и сега нямам никакви проблеми. Пих го само един месец. Добре че не си мъчих бебчето и себе си повече скакви ли не други неща. Бях на ръба! Мами силно ви препоръчвам лактеса.

  1. ЛАКТЕСА says

   И ние благодарим, че оставихте отзив.

 12. Гери says

  Най-после нещо ефективно. Не се колебайте, поръчвайте. Ще ви помогне. Благодаря за картата за отстъпка.

 13. Мария Маркова says

  Лактеса действа. Явно наистина е усилена формула защото хип не ми е слаб. От хип пиех много по-голямо количество за много по-малко кърма. Благодаря на лактеса

 14. Алина says

  Бях отчаяна и вече дез всякаква идея какво да направя за да увелича кърмата си, но една приятелка ми каза че този чай е помогнал на сестра й. Взех две опаковки за проба и бях обедена че няма да подейства. Но още на първия ден видях разликата, а на третия вече не само кърмех успешно и цедях за фризера. Сега имам повече от 20 литра кърма във фризера. Чудо! Пия лактеса вече 4 месец.

 15. Вержи says

  Купувайте смело чаят е супер и на вкус и на действие. Благодаря и за гердана за кърмене.

 16. Жени says

  Подейства ми сред ударната доза, чак на 4 ден. Но съм доволна. Ще поръчам пак 10 кутии като ми свършат тези. Но може ли да имате по-бърза изработка на герданите за бебеносене и кърмене.? Исках да подаря на приятелка, но за съжаление не мога да изчакам времето за изработка.

  1. ЛАКТЕСА says

   Ателие за приложни изкуства и занаяти Лактеса, поддържа минимални налични бройки на всички играчки, сувенири и аксесоари, защото те се изработват с не с търговска цел, а за подпомагане на безплатните курсове за бременни и кърмещи майки.

 17. Маринела says

  Как да поръчам по-голямо количество? Пак ли на фб страницата или ще ми дадете координати на някой шеф?

  1. ЛАКТЕСА says

   Моля, обадете се на телефон 087 945 66 14 или ни оставете Ваши координати, за да се свържем.

 18. Анжелика says

  В Англия луднахме по този чай. Благодаря Лактеса за цялото внимание, което ни отделяте!

 19. Анжелика says

  Как да поръчам? Не се получава през сайта.

 20. Милвена says

  Добре че ви открих! Чаят е супер ефективен. Благодаря за картата за отстъпка!

 21. Валерия says

  Препоръчвам Лактеса на всички мами които имат проблем с кърмата. При мен подейства още на първия ден.

 22. Дарина says

  Чаят е супер! Благодаря ви лактеса, че ни помогнахте да се кърмим успешно.

 23. Радина says

  Дейсва! Препоръчвам!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Общи условия за ползване на уеб сайта. Сайтът използва "бисквитки". Условия за поверителност. Добре. Прочети още...

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Ако продължите да използвате сайта, то вие сте съгласни с това. Научете повече

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close