Как да свалим 5 килограма?

Сезонът няма значение. Дали е лято, дали е зима все идва момент, в който искаме или се налага да свалим поне 5 кг.

Какво може да направим, че възможно най-бързо да свалим 5 кг?

Нека напомним, че 5 кг. са 35 000 калории. Или грубо 1 кг са около 7 000 калории. При интензивен спорт, топенето на мазнини започва след 20-тата минута, което означава, че една тренировка трябва да е около час и половина.

Сложно! А и невъзможно за хората, за които е противопоказно физическото натоварване поради здравословни причини.

Но, нека уточним, че тук говорим за 1 кг мазнини. Здравословното и трайно отслабване е когато изгаряме 1 килограм мазнини седмично. Това означава, че от тези 5 килограма, за една седмица може да си позволите да изгорите само 1 килограм мазнини. Което не се постига лесно.

Тези мазнини, могат да бъдат изгорени без спорт, ако приемаме храна, която е с около 1100 калории по-малко, отколкото ние необходимо на ден. Тоест – диета. Но не глад, а хранене с нискокалорични храни и то дотолкова, че общото им количество за деня да е с 1000 калории по-малко от необходимото ни. Свалянето на 1 кг. мазнини на седмица е добро постижение.

А останалите 4 килограма?

Наднормените килограми не са само от мазнини. Токсините и задържаната вода също тежат. Дори повече. Тук на помощ идват билките.

Предлагаме Ви следната програма за бързо сваляне на килограми.

Трябва да работим в три посоки:

  1. Изчистване на токсините
  2. Изхвърляне на излишната вода от тялото
  3. Изгаряне на мазнините

И по трите точки, може да ползвате билкова комбинация „26 билки “ на Лактеса. Пълният курс е от 5 кутии, тоест за един месец, като се пият 3 чая на ден, 30 мин. преди хранене. Чаят може да се пие и студен, и подсладен с мед. При желание добавете и лимон.  Още подробности вижте тук – http://lactessa.com/chaj-za-detoksikacija/

или направо поръчайте тук http://lactessa.com/chaj-26-bilki-slim/

Билките в тази комбинация спират апетита, ускоряват метаболизма, регулират холестерола. И най-малкото чаят ще стопира трупането на още мазнини, в случай че ви очаква почивка, празници, ядене и пиене.

Ако имате възможността да спортувате и да намалите калориите, които приемате на ден, резултатите ще са още по-бързи и още по-големи.

Но чаят „26 билки“, освен че ще помага за изхвърлянето на излишната вода и токсините от тялото Ви, ще спира натрупването на нови мазнини. Което е много важно, в процесът на отслабване, защото тялото усеща че от нещо е лишавано и започва да се презапасява.

Много от Вас знаят, как днес са качили 400 – 500 гр, утре още 200 гр. и така с времето не се усещаме, как тези пренебрегвани грамове са станали 5 кг. Чаят „26 билки“ на Лактеса, не само ще помага за свалянето, но и спира незабележимото ежедневно покачване на теглото ни.

Опитайте! Билките са полезни и за превенция на много болести, както и укрепват имунната система. А средствата от този чай са за организирането на безплатни курсове за бременни от фондация „За майчино и детско здраве“. Тоест, това е  и чай с кауза. Освен че ще Ви помогне да свалите килограми, ще помогнете на бъдещи майки да знаят как да се грижат за себе си и бебета си. Добро дело за себе си и за други!

Съдържание: Маточина, пчелник, комунига, хмел, кантарион, анасон, коприва, гръмотрън, глухарче, царевична коса, лен, червена боровинка, зърнастец, дилянка, слез, кориандър, сладък корен, върбинка,  мащерка, цикория, резене, роза, мента, камшик, риган, мехуресто водорасло. 

А ако не желаете да си помогнете с билковият чай, то не забравяйте, че за да свалите 5 кг. трябва да спортувате на ден поне 90 минути. И да се храните с 1000 калории, по-малко на ден, отколкото ще изгорите.

Но пък специалисти акцентират, че диетите водят до забавяне на метаболизма. Ако се ограничавате в храненето, това води до процес, чрез който тялото започва да трупа запаси от мазнини.

Страхил Иванов, фитнес инструктор и консултант по хранене, споделя своя опит, че не кардио натоварването, а силовите тренировки горят мазнини. Той е разбрал от личен опит, че диетите не са препоръчителни. И че мускулите горят мазнините. Още от неговите съвети прочетете в тази статия.

 

 

Чай Лактеса
За чай за увеличаване и поддържане на кърмата, Чай за отслабване, Чай за детоксикация, Чай за сваляне на високо кръвно... ЛАКТЕСА, може да попитате и във фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/lactessa/

За майката…

Някога, доста отдавна, едно малко бебенце се гласяло да дойде на бял свят. В деня, в който трябвало да се роди, то отишло при...

Проф. Златимир Коларов: Ревматичните заболявания са едни от най-масовите и най-често срещаните болести

Ревматичните заболявания са едни от най-масовите и най-често срещаните болести при човека. Това каза  проф. Златимир Коларов, ревматолог в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ по повод Седмицата...

Промоция за сряда – 20 стотинки на чай (изтекла)

Промоция на чай Лактеса за увеличаване и поддържане на кърмата! При покупката на 5 кутии Лактеса ще ви подарим още една кутия. Плащате 5 - получавате...

Нито едно дете няма да бъде оставено без преглед и няма да му се...

Министерството на здравеопазването съвместно с ръководството на специализираната детска болница ще работи за решаването на проблемите, пред които е изправена Педиатрията. Това стана ясно от думите на здравния...

Аптеки в Овча купел и Обеля, които предлагат ЛАКТЕСА

Аптека ДЕТЕЛИНА София ж.к. Обеля 2 бл. 264 до 30то ДКЦ. Обект 2 София ж.к. Овча купел ул. Народно хоро N11

Рентген и кърмене?

Рентгенови снимки при кърмене? Влияе ли рентгенът на кърмата, какво да правя с кърмата, ако съм била на рентген, да кърмя ли, когато съм била на...