Как да свалим 5 килограма?

Сезонът няма значение. Дали е лято, дали е зима все идва момент, в който искаме или се налага да свалим поне 5 кг.

Какво може да направим, че възможно най-бързо да свалим 5 кг?

Нека напомним, че 5 кг. са 35 000 калории. Или грубо 1 кг са около 7 000 калории. При интензивен спорт, топенето на мазнини започва след 20-тата минута, което означава, че една тренировка трябва да е около час и половина.

Сложно! А и невъзможно за хората, за които е противопоказно физическото натоварване поради здравословни причини.

Но, нека уточним, че тук говорим за 1 кг мазнини. Здравословното и трайно отслабване е когато изгаряме 1 килограм мазнини седмично. Това означава, че от тези 5 килограма, за една седмица може да си позволите да изгорите само 1 килограм мазнини. Което не се постига лесно.

Тези мазнини, могат да бъдат изгорени без спорт, ако приемаме храна, която е с около 1100 калории по-малко, отколкото ние необходимо на ден. Тоест – диета. Но не глад, а хранене с нискокалорични храни и то дотолкова, че общото им количество за деня да е с 1000 калории по-малко от необходимото ни. Свалянето на 1 кг. мазнини на седмица е добро постижение.

А останалите 4 килограма?

Наднормените килограми не са само от мазнини. Токсините и задържаната вода също тежат. Дори повече. Тук на помощ идват билките.

Предлагаме Ви следната програма за бързо сваляне на килограми.

Трябва да работим в три посоки:

  1. Изчистване на токсините
  2. Изхвърляне на излишната вода от тялото
  3. Изгаряне на мазнините

И по трите точки, може да ползвате билкова комбинация „26 билки “ на Лактеса. Пълният курс е от 5 кутии, тоест за един месец, като се пият 3 чая на ден, 30 мин. преди хранене. Чаят може да се пие и студен, и подсладен с мед. При желание добавете и лимон.  Още подробности вижте тук – http://lactessa.com/chaj-za-detoksikacija/

или направо поръчайте тук http://lactessa.com/chaj-26-bilki-slim/

Билките в тази комбинация спират апетита, ускоряват метаболизма, регулират холестерола. И най-малкото чаят ще стопира трупането на още мазнини, в случай че ви очаква почивка, празници, ядене и пиене.

Ако имате възможността да спортувате и да намалите калориите, които приемате на ден, резултатите ще са още по-бързи и още по-големи.

Но чаят „26 билки“, освен че ще помага за изхвърлянето на излишната вода и токсините от тялото Ви, ще спира натрупването на нови мазнини. Което е много важно, в процесът на отслабване, защото тялото усеща че от нещо е лишавано и започва да се презапасява.

Много от Вас знаят, как днес са качили 400 – 500 гр, утре още 200 гр. и така с времето не се усещаме, как тези пренебрегвани грамове са станали 5 кг. Чаят „26 билки“ на Лактеса, не само ще помага за свалянето, но и спира незабележимото ежедневно покачване на теглото ни.

Опитайте! Билките са полезни и за превенция на много болести, както и укрепват имунната система. А средствата от този чай са за организирането на безплатни курсове за бременни от фондация „За майчино и детско здраве“. Тоест, това е  и чай с кауза. Освен че ще Ви помогне да свалите килограми, ще помогнете на бъдещи майки да знаят как да се грижат за себе си и бебета си. Добро дело за себе си и за други!

Съдържание: Маточина, пчелник, комунига, хмел, кантарион, анасон, коприва, гръмотрън, глухарче, царевична коса, лен, червена боровинка, зърнастец, дилянка, слез, кориандър, сладък корен, върбинка,  мащерка, цикория, резене, роза, мента, камшик, риган, мехуресто водорасло. 

А ако не желаете да си помогнете с билковият чай, то не забравяйте, че за да свалите 5 кг. трябва да спортувате на ден поне 90 минути. И да се храните с 1000 калории, по-малко на ден, отколкото ще изгорите.

Но пък специалисти акцентират, че диетите водят до забавяне на метаболизма. Ако се ограничавате в храненето, това води до процес, чрез който тялото започва да трупа запаси от мазнини.

Страхил Иванов, фитнес инструктор и консултант по хранене, споделя своя опит, че не кардио натоварването, а силовите тренировки горят мазнини. Той е разбрал от личен опит, че диетите не са препоръчителни. И че мускулите горят мазнините. Още от неговите съвети прочетете в тази статия.

 

 

Чай Лактеса
За чай за увеличаване и поддържане на кърмата, Чай за отслабване, Чай за детоксикация, Чай за сваляне на високо кръвно... ЛАКТЕСА, може да попитате и във фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/lactessa/

Кърмене: Десет популярни мита за кърменето

Кърменето е нещо, от което на теория всички разбират – майки, баби, приятелки, съседки, а също и различни медицински специалисти. Липсата на достъпна и...

Д-р Даниела Дариткова, ГЕРБ: С достатъчно лекари и медицински сестри, акушерки и рехабилитатори може...

С достатъчно на брой лекари и медицински сестри, акушерки и рехабилитатори може да се гарантира достъп на населението до здравеопазване. Това каза председателят на...

Без глоби поне до есента за аптеките, които не се вържат към системата срещу...

Аптеките, които не са свързани към европейската система за верификация на лекарствата, ще получават предписания и напомняне от страна на Изпълнителната агенция по лекарствата...

ПЪРВА ЦЕЛУВКА

Пролет, всичко цъфти, децата беснеят по площадките, кръвта бушува. Теодор, тъкмо на година и половина, търчи като изоглавен. Явно лъчезарната му усмивка и завидните...

Болниците на Михаил Тиков с най-голяма печалба

Болниците на Михаил Тиков – „Софиямед“ и „Пълмед“ са завършили 2018 г. с най-голяма печалба. Това показват данните на лечебните заведения в Търговския регистър,...

Преструктурират областните болниците в Северозапада

Областните болници във Видин, Враца и Монтана ще бъдат преструктурирани, обяви здравният министър Кирил Ананиев. Днес той събра на среща в столичната „Св. Анна“,...