Има общо пет вида коремчета и решение как да ги свалите

 

1. Алкохолно коремче;

Бирата, виното или други алкохолни напитки могат да попречат на тялото ни да смила правилно храната. Също така, алкохолните напитки са с високо съдържание на калории. За да се справите с този проблем, трябва да спрете да пиете алкохол и да започнете да ядете повече зеленчуци и плодове.

2. Хормонален корем;

Хормонален дисбаланс може да доведе до натрупване на тегло. Трябва да промените диетата си, да ядете здравословни храни и да се консултирате с лекар.

3. Начин на живот;

Стресът и лошият сън засягат много нашето тяло и могат да доведат до появата на мазнини в областта на стомаха ви. Опитайте се да спите най-малко осем часа на ден и избягвайте нездравословни храни. Не пийте твърде много кафе.

4. Майчинство;

След раждането на дете, коремът ви все още съдържа мазнини. Добре е да упражнявате и да масажирате проблемната област. Също така, трябва да се консултирате с лекар в тази ситуация.

5. Подуване;

Проблеми в храносмилателния тракт могат също да бъдат една от причините за появата на корема ви. Трябва да пиете много вода и да вземете пробиотици.

Ако се съмнявате, че задържате вода, обезателно си помогнете с чай за детоксикация „26 билки“. Той ще ви помогне да пречистите организма и ще даде ефект и при петте вида причини да имате коремче.

За всеки нов член на фб групата Отслабване, детоксикация, диети, спорт подарък 2 кутии чай „26 БИЛКИ ДЕТОКС“ на Лактеса, при покупка на 5 кутии. Както и безплатна доставка до офис на ЕКОНТ.

ЗАБЕЛЕЖКА: До изчерпване на промо пакетите!

Цена на 1 кутия – 5.5 лв с ДДС. Плащате 5, а получавате 7 кутии чай за детоксикация и отслабване. За ефект отслабване се пият 3 пъти по 2 пакетчета. За детокс – 3 пъти по 1 пакетче. Може да се пие и студен.

За поръчки Лактеса За по-здраво бъдеще

още за чая

ДЕТОКС