Ховърборд гид в закупуването: Всичко, което трябва да знаете

Много от нас са запознати с героите на трилогията на филма “Завръщане в бъдещето”. Машината на времето е летящ автомобил, които изпълнява редица ефекти. Така от познатия скейборд произхождат съвременните модели.

Ховърборд е мобилно устройство, което прави отличен “скок” и се справя, с каквито и да било задръствания по пътища.

Ховърборд представлява конвенционален скейтбордове с колело и платформа в средата. Той е защитени от специално покритие и активно популяризиран от началото на десетилетието.

Същност и специфики на Hoverboard?

Това е устройство, при което водача стои изправен на краката си и благодарение на вградените сензори, платформите могат почти магически да допринесат той да запази равновесие. Тръгването и спирането стават лесно и само, чрез накланяне тежестта на тялото.

Въздушните възли имат акумулаторна батерия, която задвижва един или два мотора на колелата. В зависимост от модела може да има други функции, като например система за интелигентни ключове или дори приложение за настаняване на двама души.

Полезните функции на механизираните скейтборди включват:

  • Стик контрол – представлява сигнализация, режими на контрол на скоростта;
  • LED светлини – включват фарове плюс допълнителни ефекти за украса;
  • Сензори за безопасност – не позволяват на устройството да ускорява прекалено бързо или рязко да спира;
  • Тонколони акустични – някой от луксозните модели притежават екстра музика. Такива могат да се свързват на смартфон чрез Bluetooth;
  • Защита срещу прах, дъжд и локви.

Ховърбордът е много интересен, както за деца, така и за възрастни. Той притежава редица възможности. Има постоянен контакт с повърхността на земята, не се ограничава при избора на маршрут за следващото пътуване. Може да преминава през различни повърхности – асфалт, бетон, тротоарни плочи. Покрития от чакъл могат да бъдат преодолени само с допълнително задвижване на колелата.

Скоростта, която може да развие един хоувърборд е около 20 км, но често тя е ограничена и поради други от съображения за сигурност. При някои модели достига между 12-15 км / ч.

Още полезни съвети, преди закупуване на хоувърбор:

Днешните електрически скутери са лесни за самообслужване.

Не купувайте hoverboard за много малки деца. Типичният препоръчителен възрастов диапазон е 12 години и повече.

Прочетете отзивите на клиентите за коментари относно качеството на изграждането.

Понякога се налага пълно зареждане, както при всяко друго устройство, за да може устройството да има пълен заряд.

Електрическият hoverboard е табла, която се движи с от 2 до 10 мили в час и повечето имат диапазон да изминава от 10 до 15 мили.

Проверете колко тежи един hoverboard, преди да купите, за да сте по-добре подготвени, когато се налага да го транспортирате. Не се препоръчва да се ползва при изкачване на много стръмни хълмове.

При покупката на hoverboard е добре да сте запознати обстойно, както с устройството и параметрите му, така и с политиката за връщане.

*по информация от bebeland.net

 

- реклама -