ДОСТАВКА НА ЛАКТЕСА

ДОСТАВКА

До края на септември няма да се извършват доставки с куриер на Лактеса.

Доставката на поръчаните стоки се извършва посредством куриерска служба или лично от доставчика по реда на настоящите условия.

Срокът за доставка е до 5 работни дни от потвърждението на поръчката. При непредвидени ситуации, този срок може да бъде удължен. Изключение от този срок правят и поръчки включващи продукти по поръчка на клиента. Срока на тези доставки се уговаря между Доставчика и Потребителя.

Поръчаните стоки се доставят на посочения от Потребителя адрес, при условие, че същият е точен и валиден. Потребителят се задължава да осигури достъп и възможност за получаване на поръчаните стоки.

Поръчаните стоки се доставят в подходяща опаковка, съобразно техния вид, размер и начина на доставка.

Ако Потребителят не бъде намерен в рамките на срока за изпълнение на доставката на посочения адрес, или ако Потребителят не осигури достъп и възможност за получаване, Доставчикът се освобождава от задължението си да изпълни поръчката, като разходите по доставката са за сметка на Потребителя.

В случай, че Потребителят потвърди желанието си да получи поръчаните стоки след изтичане срока на доставката, разходите по допълнителната доставка са за негова сметка.

Стойността на доставката се заплаща от Потребителя и е по цени на куриерските служби.

Lactessa.com работи с куриерска фирма Еконт.

За София поръчките, направени в работен ден се изпълняват обикновено, но не задължително, на следващия работен ден. Поръчките, постъпили в Събота или Неделя се изпълняват в Понеделник. Възможно е да има промени заради празници или други обстоятелства.

За Страната поръчките се обработват в срок от 2 работни дни.

Моля, обърнете внимание, че е възможно да има забавяне при изпълнението на Вашата поръчка в случай на голямо натоварване.

Стойността на доставката  е според тарифите на куриерската фирма.

За София има възможност за доставка от вътрешен куриер. При избор на този вариант, уведомете при поръчка и служител на фирмата ще се свърже с Вас за уточняване на ден и час на доставката.

Цена на доставка за гр. София с наш куриер до адрес:

до 2 работни дни –  6 лв.

експресна (максимум до 24 часа, традиционно  се доставя в деня на поръчката) – 9 лв.

Работно време за доставка: от 09:00 ч. до 17:00 ч.