До 30 дни без отпуснат корем само за 1 -2 минути на ден

Нужно е само едно упражнение. Изглежда лесно, но не е. Особено, ако не сте в добра спортна форма. Но пък резултатите са уникални, особено за отлабване на корем! Нужни са само от 30 секунди до 2 минути на ден, за да постигнете идеални резултати.

Това упражнение се нарича ПЛАНК и заздравява цялото тяло, укрепва долната част на гърба и бедрата и изгражда раменете. Вижте на снимката как трябва да го изпълнявате и на кои части от тялото ви ще повлияе благотворно.

Планкът работи върху всеки мускул от коремната ви област – напречни, вътрешни, външни, на гърба и на бедрата.

Нужно е да застанете в тази поза и да успеете да се задържите по следната схема:

Първата седмица оставате в тази поза 30 секунди на ден.

Втората седмица се стремите да се задържите 60 секунди.

Третата седмица – 120 секунди.

Правете това на пръв поглед лесно, но всъщност много трудно упражнение всеки ден до постигане на желаните резултати. Видимо ще забележите промяната още след първите 1-2 седмици.

Това упражнение гори повече калории, отколкото традиционното натоварване.

С помощта на планк-упражнението ще укрепите мускулите си в различните групи – крака, ръце, глутеуси.  Планкът е много ефективно упражнение за изгаряне на мазнините в коремната област.

В случай че задържате вода, имате целулит или желаете да ускорите отслабването, то може да си помогнете и с чай „26 билки“ на Лактеса.

Билкова смес при нарушен метаболизъм и наднормено тегло

Състав: Маточина, пчелник, комунига, хмел, кантарион, анасон, коприва, гръмотрън, глухарче, царевична коса, лен, червена боровинка, зърнастец, дилянка, слез, кориандър, сладък корен, върбинка,  мащерка, цикория, резене, роза, мента, камшик, риган, мехуресто водорасло

Предлагаме го в два варианта – детокс и слим и разликата е в грамажа/силата на дествие на билките в едно пакетче чай. Чаят действа и когато се пие студен.

Чай За Отслабване „26 Билки СЛИМИНГ“

 

Чай За Детоксикация „26 Билки ДЕТОКС“

 

 

Leave A Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Общи условия за ползване на уеб сайта. Сайтът използва "бисквитки". Условия за поверителност. Добре. Прочети още...