До 30 дни без отпуснат корем само за 1 -2 минути на ден

Това упражнение се нарича ПЛАНК и заздравява цялото тяло, укрепва долната част на гърба и бедрата и изгражда раменете. Вижте на снимката как трябва да го изпълнявате и на кои части от тялото ви ще повлияе благотворно.

Планкът работи върху всеки мускул от коремната ви област – напречни, вътрешни, външни, на гърба и на бедрата.

Нужно е да застанете в тази поза и да успеете да се задържите по следната схема:

Първата седмица оставате в тази поза 30 секунди на ден.

Втората седмица се стремите да се задържите 60 секунди.

Третата седмица – 120 секунди.

Правете това на пръв поглед лесно, но всъщност много трудно упражнение всеки ден до постигане на желаните резултати. Видимо ще забележите промяната още след първите 1-2 седмици.

Това упражнение гори повече калории, отколкото традиционното натоварване.

С помощта на планк-упражнението ще укрепите мускулите си в различните групи – крака, ръце, глутеуси.  Планкът е много ефективно упражнение за изгаряне на мазнините в коремната област.

В случай че задържате вода, имате целулит или желаете да ускорите отслабването, то може да си помогнете и с чай “26 билки” на Лактеса.

Билкова смес при нарушен метаболизъм и наднормено тегло

Състав: Маточина, пчелник, комунига, хмел, кантарион, анасон, коприва, гръмотрън, глухарче, царевична коса, лен, червена боровинка, зърнастец, дилянка, слез, кориандър, сладък корен, върбинка,  мащерка, цикория, резене, роза, мента, камшик, риган, мехуресто водорасло

Предлагаме го в два варианта – детокс и слим и разликата е в грамажа/силата на дествие на билките в едно пакетче чай. Чаят действа и когато се пие студен.

https://lactessa.com/magazin/chaj-za-otslabvane-26-bilki-sliming/

 

https://lactessa.com/magazin/chaj-za-detoksikatsiya-26-bilki-detoks/

 

 

Чай Лактеса
За чай за увеличаване и поддържане на кърмата, Чай за отслабване, Чай за детоксикация, Чай за сваляне на високо кръвно... ЛАКТЕСА, може да попитате и във фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/lactessa/

Related Posts

ПОПИТАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

44,070FansLike

КЪРМЕНЕ