Бебешки обувки

Знаете ли, че детското ходило се състои от 28 кости, 107 връзки и 19 мускула, свързани чрез стави и сухожилия?! С всеки изминат ден, бебешкото краче се развива и е много важно да бъде подкрепено с качествени обувки по точен размер.

Има две много популярни марки български обувки за бебета. Това са БЕКО и КК.

Бебешки обувки БЕКО

Това е българска фирма, която е на пазара вече 24 години. Те ежегодно сменят десените и цветовете на моделите си, както на бебешките, така и на детските си модели. Те предлагат красиви бебешки буйки. Но не забравяйте, че прохождането на бебето е най-добре да става на босо краче. Не само, защото буйките имат цип отдолу (нещо недопустимо за бебешки обувки за прохождане), но и защото, според споделен опит на майки по специализирани форуми, лесно се разтягат и са доста меки. Не малко майки споделят,  след консултация с ортопед, че специалистите са категорични –  буйките не са подходящи за прохождане. Но пък са изклюлително удобни поради лесното обуване и събуване. Подходящи са  да топлят малките крачета, които все още не са проходили.

Бебешките обувки на Беко са красиви аксесоари, с които може да разнообразявате бебешките тоалети. Не разчитайте на тях за отговорната мисия ПРОХОЖДАНЕ на бебето.

Може да разгледате моделите им в сайта https://beko3.com

Детските обувки КК

Най-популярната българска марка обувки за деца. За бебетата те също предлагат предимно буйки с цип отдолу, които не са подходящи за прохождане.  Буйките КК са с цип и каучуково ходило. Те са иновативна разработка от качествен микрофибър. Ако има време до прохождането, те са подходящо решение.  Материалите от които се изработват буйките на КК не съдържат Никел и Хром. Накрайниците на циповете са изработени от специална пластмаса съобразена с изискванията за изработка на детски стоки.

Освен бебешки обувки, КК имат богат избор на детски обувки за всеки сезон. Предлагат всичко необходимо за детските крачета на възраст от 1 до 12 години. Специалистите им съветват, обувките да се сменят на всеки 3 месеца, тъй като за този период крачето на детето израства. Съветват също, детски обувки да се купуват следобед, когато крачетата на детето са малко по-надути.

Колев и Колев създават обувките си съвместно с ортопеди и педиатри, които напомнят, че  здравите деца не се нуждаят от ортопедични, а от анатомични обувки, които да следват естествените извивки на крачетата им.

Може да разгледате моделите в сайта http://www.k-k.bg

About Author /

За чай за увеличаване и поддържане на кърмата, Чай за отслабване, Чай за детоксикация, Чай за сваляне на високо кръвно... ЛАКТЕСА, може да попитате и във фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/lactessa/

Start typing and press Enter to search